Jornada gratuïta de "Com certificar les instal.lacions de protecció passiva?"

El proper 25 de Febrer el Sr. Antoni Bramon, membre de l'equip de BS_ i Associats, participarà a la jornada gratuïta que tindrà lloc a l'Auditori Joan Ma. Gelada - CECAM de Celrà.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona amb la col·laboració del Clúster de seguretat contra incendis i el suport i la participació de Bombers de la Generalitat, ha programat una sessió on es presentarà l’SP 136:2017 de certificació d’instal·lació o aplicació de protecció passiva i presentarà la nova Guia de bones pràctiques per a la protecció passiva contra incendis (PPCI). Aplicació, instal·lació i manteniment que ha estat desenvolupada pel Grup de Treball de Protecció Passiva del Clúster de Seguretat Contra Incendis.

L’objecte d’aquesta instrucció és definir el contingut del certificat d’instal·lació dels productes de protecció passiva que s’instal·lin en edificis o infraestructures sotmesos a processos d’edificació, reforma, ampliació o posada en funcionament, on també s’estableix una traçabilitat documental que ajudi a la direcció facultativa de l’obra, i poder exigir responsabilitats al agents implicats en la seva instal·lació.